Opleiding Vormgeven met Illustrator

  • 6 dagen
  • 2299
  • eerstvolgende startdatum 6 juni

Tijdens de Opleiding Vormgeven met Illustrator leer je optimaal vormgeven met Illustrator. Jij maakt ontwerpen voor toepassingen op het web en in drukwerk, zoals logo's, illustraties en advertenties. Uiteindelijk werk je een praktijkgerichte vormgevingsopdracht uit. Tijdens de opleiding werk je altijd met de nieuwste versie van Illustrator.

Tijdens de Opleiding Vormgeven met Illustrator leer je optimaal vormgeven met Illustrator. Jij maakt ontwerpen voor toepassingen op het web en in drukwerk, zoals logo's, illustraties en advertenties. Uiteindelijk werk je een praktijkgerichte vormgevingsopdracht uit. Tijdens de opleiding werk je altijd met de nieuwste versie van Illustrator.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kenmerken Opleiding Vormgeven met Illustrator

Beoordelingen

Opleiding Vormgeven met Illustrator

Wat vond u goed?: De docent wist heel veel van het programma en liet veel voorbeelden en technieken zien. Het was afwisselend en we hebben heel veel kunnen bespreken.

M. van Hattem te Amsterdam 3.3
Alle beoordelingen

Wat is Illustrator?

Illustrator is een softwarepakket van Adobe waarmee je illustraties, afbeeldingen, logo’s en huisstijlen kunt ontwerpen. Grafisch ontwerpers, DTP'ers, illustratoren en technisch tekenaars gebruiken Adobe Illustrator voor het maken van vectorafbeeldingen. Vectorafbeeldingen worden gemaakt door middel van ankerpunten. Ze kunnen bewerkt, vergroot en verkleind worden, zonder dat er verlies van kwaliteit optreedt. Illustrator kan worden beschouwd als tussenvorm tussen beeldbewerkingsprogramma's en CAD-programma's (3D). In Illustrator wordt er gewerkt met lagen op een artboard. De lagen zijn te vergelijken met vellen doorzichtig papier die op elkaar zijn geplaatst. Deze layers worden gebruikt om meerdere tekeningen te maken, tekst toe te voegen of een object toe te voegen om over te trekken in een andere laag. Illustrator heeft talrijke functies en gereedschappen waarmee je als ontwerper niet meer zonder kunt.
Tijdens de cursus Illustrator leer je vormgeven met Illustrator, objecten transformeren en maskers gebruiken en leer je om ontwerpen te exporteren naar bijvoorbeeld InDesign. Daarnaast leer je afbeeldingen 3D te maken. Ook ga je aan de slag met het maken van een huisstijl als praktijkopdracht.

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Inleiding

Illustrator is de standaard in het grafische bedrijfsleven voor het maken en bewerken van illustraties voor drukwerk en webpublicaties. Door het vector georiënteerde karakter van Illustrator kun jij ontwerpen geschikt maken voor verschillende doeleinden.

Tijdens de cursus Illustrator

Eduvision biedt een Opleiding Vormgeven met Illustrator waarin alle aspecten van het vormgeven met Illustrator worden behandeld. Jij wordt bij ons in een kleine groep opgeleid tot professional in het vak. We behandelen vormgeven voor web- en drukwerk, het maken en bewerken van illustraties en geavanceerde Illustrator-technieken. En ook gaan we in op het ontwerpen van huisstijlen en logo's en leer jij afbeeldingen exporteren.

Resultaat

Na afloop van de cursus kun jij zelfstandig vormgeven met Illustrator. Je bent in staat om te werken met vectorbestanden en hebt een uitstekend overzicht van welke mogelijkheden dit programma te bieden heeft.

Praktijkcase

Tijdens de Opleiding Vormgeven met Illustrator wordt veelvuldig gebruik gemaakt van praktijkopdrachten. Als examenopdracht maak jij ontwerpen voor bijvoorbeeld de huisstijl van een bedrijf, instelling, of vereniging. De realiteit van het grafisch ontwerpproces wordt hierbij heel dicht benaderd en loopt als het ware als een rode draad door de opleiding. Tijdens de examenfase wordt het afgerond. De eindopdracht dient na de opleiding als referentie. Wanneer jij de eindopdracht met een voldoende afrondt, ontvang je tevens een certificaat.

Competenties en vaardigheden

Om een goede grafisch ontwerper te worden, werk je tijdens de Opleiding Vormgeven met Illustrator aan de volgende competenties en vaardigheden: maken en bewerken van afbeeldingen, logo’s en huisstijlen, tekst toevoegen, kleuren beheren, toepassen van filters, effecten, paden, lijnen, vullingen en patronen, maken van grafieken, maken van 3D-afbeeldingen en elementen importeren en exporteren.
Tijdens de cursus Illustrator leer je de basisfuncties, maar ook de geavanceerde functies van Illustrator te gebruiken om professionele logo’s en huisstijlen te kunnen ontwerpen. Als examenopdracht maak je een huisstijl met huisstijlhandboek voor een bedrijf.

Gerelateerd

Leergang grafisch vormgever

Wil jij graag meer leren over het grafisch ontwerpen en een veelzijdig grafisch ontwerper worden? Schrijf je dan in voor een leergang grafisch vormgever! Tijdens de leergang grafisch vormgever leer je werken met Illustrator en Photoshop door een combinatie van de opleidingen vormgeven met Illustrator en Photoshop Professional. Je ontwikkelt een brochure en een affiche of collage voor een bedrijf.

Leergang DTP

Wil jij graag meer leren over desktop publishing en een professionele vormgever worden? Schrijf je dan in voor een leergang DTP! Tijdens de leergang DTP leer je werken met Illustrator en InDesign door een combinatie te maken van de opleidingen DTP met Indesign, vormgeven met Illustrator en Output voor DTP. Je ontwikkelt een huisstijl en een brochure in opdracht van een bedrijf.

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Vormgeven voor web- en drukwerk

Voordat we echt aan het werk gaan met Illustrator, maken we jou in deze eerste module bekend met de basisprincipes van het vormgeven. We maken daarin een belangrijk onderscheid in het ontwerpen voor het web en het ontwerpen voor drukwerk.

Basis Illustrator

In deze module maak jij kennis met het werkblad en de verschillende gereedschappen en menu's. Verder leer jij nieuwe bestanden maken en opslaan. Ook behandelen we de wijze waarop je jouw voorkeuren instelt.

Illustraties maken en bewerken

Binnen deze module leer je tekenen in Illustrator en leer jij vectorversies van jouw tekeningen maken. Daarnaast gaan we in op de transformatietechnieken binnen Illustrator, waarmee jij objecten kunt transformeren, samenstellen en gebruik kunt maken van maskers.

Geavanceerde Illustrator-technieken

Wanneer een ontwerp ingewikkelder wordt, krijg jij met steeds meer objecten te maken. In deze module gaan we in op de hulpmiddelen die Illustrator biedt om jouw project overzichtelijk en beheersbaar te houden. Ook behandelen we geavanceerde tekstmogelijkheden en de aanwezige opties voor het beheren van kleuren, het toepassen van filters, effecten, paden, lijnen en afbeeldingsstijlen, vullingen en patronen. Daarnaast leer je grafieken maken en gaan we in op het tekenen van 3D-objecten.

Huisstijlen en logo's ontwerpen

In deze module leer jij de basisprincipes van het ontwerpen van logo's en huisstijlen. We gaan in op het gebruik van kleuren en fonts in huisstijlen en hoe je een huisstijl vastlegt in een huisstijl handboek. Verder leer jij hoe je bestaande logo's en grafische elementen digitaliseert en importeert in Illustrator.

Bewaren en exporteren voor web- en drukwerk

De ontwerpen die je hebt gemaakt, moeten vaak weer worden gebruikt in andere programma's, zoals InDesign, of ze moeten geschikt worden gemaakt voor afdrukken. Illustrator kent uitgebreide mogelijkheden om jouw werk te exporteren en onder verschillende bestandsformaten op te slaan. In deze module leer je al deze mogelijkheden toepassen.

Examen

Als eindexamenopdracht maak jij een ontwerp voor bijvoorbeeld een huisstijl. Uiteraard zul je in jouw ontwerp gebruik maken van de behandelde technieken. Tijdens de examenmodule wordt de eindopdracht afgerond. Op de cursusbijeenkomsten presenteren jij en jouw medecursisten het ontwerp. Docent en medecursisten geven commentaar.

Alternatief

Wil je graag meer leren over hoe je Illustrator, Photoshop en InDesign samen kunt gebruiken? Dan kan jij je inschrijven voor een opleiding Creative Suite! Tijdens de cursus Creative Suite leer je de samenhang van de drie componenten en hoe jij makkelijk bestanden en bronnen kunt delen. Dit vergroot het aantal mogelijkheden en de kwaliteit van jouw eindproduct zal verbeteren.

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Opleiding Vormgeven met Illustrator verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Literatuur

Eduvision maakt altijd gebruik van de laatste inzichten op het gebied van grafische vormgeving. De meeste literatuur die we in de Opleiding Vormgeven met Illustrator gebruiken, komt bijna vers van de pers.

Programmatuur

Bij de Opleiding Vormgeven met Illustrator maken we uiteraard gebruik van Illustrator. Eduvision zorgt ervoor dat cursisten over een shareware- of demoversie van de gebruikte programmatuur kunnen beschikken.

Platform

De Opleiding Vormgeven met Illustrator is geschikt voor zowel PC als Mac gebruikers. Tijdens de bijeenkomsten maken wij gebruik van PC's met Windows.

Discussieer mee!

Bent u op zoek naar een plek waar u vakinhoudelijke informatie of ervaringen omtrent grafische vormgeving en DTP met medecursisten en professionals kunt delen? Of wilt u zich omringen met mede professionals? Word dan lid van de vakgroep voor grafische vormgeving en DTP professionals van Eduvision en discussieer mee!

Illustrator ontwikkelingen

Om mee te gaan met de tijd en technologische ontwikkelingen, worden de Adobe programma’s steeds verbeterd en aangepast. Zo dus ook Illustrator. Het wordt steeds meer een norm om data in de cloud op te slaan, zodat het overal toegankelijk is. Daarom is er ook de mogelijkheid om jouw projecten te maken met een Adobe Creative Cloud optie. Met diverse apps en services kun je alle gereedschappen en functies gebruiken, waar je maar wilt.

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Beoordelingen

3.3

Wat vond u goed?: De docent wist heel veel van het programma en liet veel voorbeelden en technieken zien. Het was afwisselend en we hebben heel veel kunnen bespreken.

3.3

Wat vond u goed?: Myzet Couprie legt alles duidelijk uit en is enthousiast.

3.3

Wat vond u goed?: Ik vind Myzet heel goed lesgeven.

3.3

Wat vond u goed?: Duidelijke uitleg. Opdrachten om thuis uit te werken, worden bekeken en hierop krijg je feedback. Prima.

3.3

Wat vond u goed?: De veelzidigheid van Illustrator, je kan alle kanten op.
Wat vond u niet goed?: Jammer dat Illustrator een avondopleiding is!

3.3

Wat vond u goed?: Myzet is een uitstekende docent. Heeft oog voor detail en

3.3

Wat vond u goed?: Onno is zeer goed in het vak en gaf veel voorbeelden uit eigen praktijk. Ook onze wensen werden behartigd met dingen die we graag wilden leren.

3.3

Wat vond u goed?: Kleine groep, daarom was er ruim de gelegenheid om opdrachten te bespeken en vragen te stellen. Dat de docent niet alleen kennis heeft van de stof, maar tevens al vele jaren werkzaam is geweest in de branche, had grote toegevoegde waarde.

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Opleiding Vormgeven met Illustrator gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Opleiding Vormgeven met Illustrator en de behandelde modulen, bijvoorbeeld transformatietechnieken, toepassen van maskers, vullingen, patronen, filters en effecten, tekenen van 3D-afbeeldingen en ontwerpen van huisstijlen en logo’s. Als grafisch ontwerper kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige grafisch vormgevers!

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.


Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Opleiding Vormgeven met Illustrator wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een grafisch ontwerper wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in de basisfuncties en de geavanceerde functies van Illustrator en het ontwerpen van afbeeldingen, logo’s en huisstijlen en zal jullie opleiden tot een grafisch vormgever. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Opleiding Vormgeven met Illustrator op maat aan bij ons op locatie.

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Tarieven

Tarief

De Opleiding Vormgeven met Illustrator kost €2299,- (€2781,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van ontwerpen en bewerken van afbeeldingen, toepassen van diverse functies van Illustrator, maken van 3D-objecten en het importeren en exporteren van bepaalde elementen. Tijdens de Opleiding Vormgeven met Illustrator ga je zelf een huisstijl ontwerpen in opdracht van een bedrijf of instelling. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel grafisch ontwerper. noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

In de branche van de grafische vormgeving is er ontzettend veel concurrentie, maar er is nog steeds vraag naar ontwerpers. Niet alleen bedrijven hebben meer werknemers, maar ook het aantal zelfstandigen groeit nog steeds. Het is dus de kunst om je goed te onderscheiden van de rest. Hoe snel je aan een baan komt, ligt in jouw eigen handen. Als jij je specialiseert, heb je een concrete richtlijn qua beroep, bijvoorbeeld bij een reclamebureau of een uitgeverij. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om freelance grafisch ontwerper te worden. Het komt ook vaak voor dat men het grafisch ontwerpen als bijbaan heeft.

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Virtuele training

De Opleiding Vormgeven met Illustrator online

Wil je de Opleiding Vormgeven met Illustrator online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Opleiding Vormgeven met Illustrator speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Opleiding Vormgeven met Illustrator!

Tijdens de Opleiding Vormgeven met Illustrator leer je optimaal vormgeven met Illustrator. Jij maakt ontwerpen voor toepassingen op het web en in drukwerk, zoals logo's, illustraties en advertenties. Uiteindelijk werk je een praktijkgerichte vormgevingsopdracht uit. Tijdens de opleiding werk je altijd met de nieuwste versie van Illustrator.

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Inleiding

Illustrator is de standaard in het grafische bedrijfsleven voor het maken en bewerken van illustraties voor drukwerk en webpublicaties. Door het vector georiënteerde karakter van Illustrator kun jij ontwerpen geschikt maken voor verschillende doeleinden.

Tijdens de cursus Illustrator

Eduvision biedt een Opleiding Vormgeven met Illustrator waarin alle aspecten van het vormgeven met Illustrator worden behandeld. Jij wordt bij ons in een kleine groep opgeleid tot professional in het vak. We behandelen vormgeven voor web- en drukwerk, het maken en bewerken van illustraties en geavanceerde Illustrator-technieken. En ook gaan we in op het ontwerpen van huisstijlen en logo's en leer jij afbeeldingen exporteren.

Resultaat

Na afloop van de cursus kun jij zelfstandig vormgeven met Illustrator. Je bent in staat om te werken met vectorbestanden en hebt een uitstekend overzicht van welke mogelijkheden dit programma te bieden heeft.

Praktijkcase

Tijdens de Opleiding Vormgeven met Illustrator wordt veelvuldig gebruik gemaakt van praktijkopdrachten. Als examenopdracht maak jij ontwerpen voor bijvoorbeeld de huisstijl van een bedrijf, instelling, of vereniging. De realiteit van het grafisch ontwerpproces wordt hierbij heel dicht benaderd en loopt als het ware als een rode draad door de opleiding. Tijdens de examenfase wordt het afgerond. De eindopdracht dient na de opleiding als referentie. Wanneer jij de eindopdracht met een voldoende afrondt, ontvang je tevens een certificaat.

Competenties en vaardigheden

Om een goede grafisch ontwerper te worden, werk je tijdens de Opleiding Vormgeven met Illustrator aan de volgende competenties en vaardigheden: maken en bewerken van afbeeldingen, logo’s en huisstijlen, tekst toevoegen, kleuren beheren, toepassen van filters, effecten, paden, lijnen, vullingen en patronen, maken van grafieken, maken van 3D-afbeeldingen en elementen importeren en exporteren.
Tijdens de cursus Illustrator leer je de basisfuncties, maar ook de geavanceerde functies van Illustrator te gebruiken om professionele logo’s en huisstijlen te kunnen ontwerpen. Als examenopdracht maak je een huisstijl met huisstijlhandboek voor een bedrijf.

Gerelateerd

Leergang grafisch vormgever

Wil jij graag meer leren over het grafisch ontwerpen en een veelzijdig grafisch ontwerper worden? Schrijf je dan in voor een leergang grafisch vormgever! Tijdens de leergang grafisch vormgever leer je werken met Illustrator en Photoshop door een combinatie van de opleidingen vormgeven met Illustrator en Photoshop Professional. Je ontwikkelt een brochure en een affiche of collage voor een bedrijf.

Leergang DTP

Wil jij graag meer leren over desktop publishing en een professionele vormgever worden? Schrijf je dan in voor een leergang DTP! Tijdens de leergang DTP leer je werken met Illustrator en InDesign door een combinatie te maken van de opleidingen DTP met Indesign, vormgeven met Illustrator en Output voor DTP. Je ontwikkelt een huisstijl en een brochure in opdracht van een bedrijf.

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Vormgeven voor web- en drukwerk

Voordat we echt aan het werk gaan met Illustrator, maken we jou in deze eerste module bekend met de basisprincipes van het vormgeven. We maken daarin een belangrijk onderscheid in het ontwerpen voor het web en het ontwerpen voor drukwerk.

Basis Illustrator

In deze module maak jij kennis met het werkblad en de verschillende gereedschappen en menu's. Verder leer jij nieuwe bestanden maken en opslaan. Ook behandelen we de wijze waarop je jouw voorkeuren instelt.

Illustraties maken en bewerken

Binnen deze module leer je tekenen in Illustrator en leer jij vectorversies van jouw tekeningen maken. Daarnaast gaan we in op de transformatietechnieken binnen Illustrator, waarmee jij objecten kunt transformeren, samenstellen en gebruik kunt maken van maskers.

Geavanceerde Illustrator-technieken

Wanneer een ontwerp ingewikkelder wordt, krijg jij met steeds meer objecten te maken. In deze module gaan we in op de hulpmiddelen die Illustrator biedt om jouw project overzichtelijk en beheersbaar te houden. Ook behandelen we geavanceerde tekstmogelijkheden en de aanwezige opties voor het beheren van kleuren, het toepassen van filters, effecten, paden, lijnen en afbeeldingsstijlen, vullingen en patronen. Daarnaast leer je grafieken maken en gaan we in op het tekenen van 3D-objecten.

Huisstijlen en logo's ontwerpen

In deze module leer jij de basisprincipes van het ontwerpen van logo's en huisstijlen. We gaan in op het gebruik van kleuren en fonts in huisstijlen en hoe je een huisstijl vastlegt in een huisstijl handboek. Verder leer jij hoe je bestaande logo's en grafische elementen digitaliseert en importeert in Illustrator.

Bewaren en exporteren voor web- en drukwerk

De ontwerpen die je hebt gemaakt, moeten vaak weer worden gebruikt in andere programma's, zoals InDesign, of ze moeten geschikt worden gemaakt voor afdrukken. Illustrator kent uitgebreide mogelijkheden om jouw werk te exporteren en onder verschillende bestandsformaten op te slaan. In deze module leer je al deze mogelijkheden toepassen.

Examen

Als eindexamenopdracht maak jij een ontwerp voor bijvoorbeeld een huisstijl. Uiteraard zul je in jouw ontwerp gebruik maken van de behandelde technieken. Tijdens de examenmodule wordt de eindopdracht afgerond. Op de cursusbijeenkomsten presenteren jij en jouw medecursisten het ontwerp. Docent en medecursisten geven commentaar.

Alternatief

Wil je graag meer leren over hoe je Illustrator, Photoshop en InDesign samen kunt gebruiken? Dan kan jij je inschrijven voor een opleiding Creative Suite! Tijdens de cursus Creative Suite leer je de samenhang van de drie componenten en hoe jij makkelijk bestanden en bronnen kunt delen. Dit vergroot het aantal mogelijkheden en de kwaliteit van jouw eindproduct zal verbeteren.

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Beoordelingen

3.3

Wat vond u goed?: De docent wist heel veel van het programma en liet veel voorbeelden en technieken zien. Het was afwisselend en we hebben heel veel kunnen bespreken.

3.3

Wat vond u goed?: Myzet Couprie legt alles duidelijk uit en is enthousiast.

3.3

Wat vond u goed?: Ik vind Myzet heel goed lesgeven.

3.3

Wat vond u goed?: Duidelijke uitleg. Opdrachten om thuis uit te werken, worden bekeken en hierop krijg je feedback. Prima.

3.3

Wat vond u goed?: De veelzidigheid van Illustrator, je kan alle kanten op.
Wat vond u niet goed?: Jammer dat Illustrator een avondopleiding is!

3.3

Wat vond u goed?: Myzet is een uitstekende docent. Heeft oog voor detail en

3.3

Wat vond u goed?: Onno is zeer goed in het vak en gaf veel voorbeelden uit eigen praktijk. Ook onze wensen werden behartigd met dingen die we graag wilden leren.

3.3

Wat vond u goed?: Kleine groep, daarom was er ruim de gelegenheid om opdrachten te bespeken en vragen te stellen. Dat de docent niet alleen kennis heeft van de stof, maar tevens al vele jaren werkzaam is geweest in de branche, had grote toegevoegde waarde.

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Opleiding Vormgeven met Illustrator gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Opleiding Vormgeven met Illustrator en de behandelde modulen, bijvoorbeeld transformatietechnieken, toepassen van maskers, vullingen, patronen, filters en effecten, tekenen van 3D-afbeeldingen en ontwerpen van huisstijlen en logo’s. Als grafisch ontwerper kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige grafisch vormgevers!

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.


Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Opleiding Vormgeven met Illustrator wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een grafisch ontwerper wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in de basisfuncties en de geavanceerde functies van Illustrator en het ontwerpen van afbeeldingen, logo’s en huisstijlen en zal jullie opleiden tot een grafisch vormgever. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Opleiding Vormgeven met Illustrator op maat aan bij ons op locatie.

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Tarieven

Tarief

De Opleiding Vormgeven met Illustrator kost €2299,- (€2781,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van ontwerpen en bewerken van afbeeldingen, toepassen van diverse functies van Illustrator, maken van 3D-objecten en het importeren en exporteren van bepaalde elementen. Tijdens de Opleiding Vormgeven met Illustrator ga je zelf een huisstijl ontwerpen in opdracht van een bedrijf of instelling. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel grafisch ontwerper. noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

In de branche van de grafische vormgeving is er ontzettend veel concurrentie, maar er is nog steeds vraag naar ontwerpers. Niet alleen bedrijven hebben meer werknemers, maar ook het aantal zelfstandigen groeit nog steeds. Het is dus de kunst om je goed te onderscheiden van de rest. Hoe snel je aan een baan komt, ligt in jouw eigen handen. Als jij je specialiseert, heb je een concrete richtlijn qua beroep, bijvoorbeeld bij een reclamebureau of een uitgeverij. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om freelance grafisch ontwerper te worden. Het komt ook vaak voor dat men het grafisch ontwerpen als bijbaan heeft.

Opleiding Vormgeven met Illustrator: Virtuele training

De Opleiding Vormgeven met Illustrator online

Wil je de Opleiding Vormgeven met Illustrator online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Opleiding Vormgeven met Illustrator speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Opleiding Vormgeven met Illustrator!

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.