Opleiding C++ professional

 • 8 dagen
 • 3399
 • eerstvolgende startdatum 7 augustus

C++ is een krachtige programmeertaal die uitermate geschikt is voor gebruik in een technische omgeving. C++ wordt op vele plaatsen gebruikt: in games, op mobiele telefoons en in besturingssystemen. Tijdens de Opleiding C++ professional word jij opgeleid tot C++ programmeur. Eduvision biedt jou graag een zeer complete, actuele Opleiding C++ professional aan.

C++ is een krachtige programmeertaal die uitermate geschikt is voor gebruik in een technische omgeving. C++ wordt op vele plaatsen gebruikt: in games, op mobiele telefoons en in besturingssystemen. Tijdens de Opleiding C++ professional word jij opgeleid tot C++ programmeur. Eduvision biedt jou graag een zeer complete, actuele Opleiding C++ professional aan.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kenmerken Opleiding C++ professional

Beoordelingen

Opleiding C++ professional

Wat vond u goed?: Erg duidelijk en goede voorbeelden. Informele sfeer. Gedreven docent. Volledig afgestemt om mijn persoonlijk kunnen.

Inhouse Opleiding 4.0
Alle beoordelingen

Wat is C++?

C++ is een programmeertaal dat gebaseerd is op C. C++ is een multi-paradigmataal, wat betekent dat er verschillende aanvullende programmeertechnieken door elkaar gebruikt kunnen worden. Met Cplusplus kunnen er generieke programmeringsfuncties gebruikt worden, maar daarnaast ook procedureel en object georiënteerd. Het ondersteunt ook manifest en inferred typing en statische en dynamische type checking. C++ is ontworpen als een gecompileerde taal, zodat een systeem het direct kan lezen. Dit is gedaan om het programmeren met ontwerpeisen makkelijker te maken, dus de prestaties, efficiëntie en flexibiliteit worden verbeterd. Om hier gebruik van te maken, begin je met een C++ compiler. C++ wordt gebruikt voor diverse doeleinden, zoals voor het maken van games, desktop en mobiele applicaties en het wordt ingezet in besturingssystemen. In C++ werk je met verschillende classes, declaraties, pointers, structures, iterators, enzovoorts. Cplusplus is een vrij ingewikkelde programmeertaal, maar dat maakt het wel geschikt voor meer complexe applicaties.
Tijdens de cursus C++ ga je aan de slag met de programmeertaal C++ en je ontwikkelt een eigen C++ applicatie.

Opleiding C++ professional: Inleiding

Welkom bij de Opleiding C++ professional

C++ is een krachtige programmeertaal die uitermate geschikt is voor gebruik in een technische omgeving. C++ wordt op vele plaatsen gebruikt: in games, op mobiele telefoons en in besturingssystemen. Tijdens de Opleiding C++ professional word jij opgeleid tot C++ programmeur. Eduvision biedt jou graag een zeer complete, actuele Opleiding C++ professional aan.

Praktijkopdrachten

In de opleiding wordt veelvuldig gebruik gemaakt van praktijkopdrachten. De examenopdracht bestaat uit het ontwikkelen van een C++ applicatie. Tijdens de examenfase wordt het project afgerond. Daarnaast ontvangt elke geslaagde cursist een examencertificaat.

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen werkt Eduvision uitsluitend met docenten die van C++ programmeren hun werk hebben gemaakt. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar een C++ programmeur tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens de opleiding de persoonlijke coach van onze cursisten.

Competenties en vaardigheden

Om een goede C++ programmeur te worden, werk je tijdens de Opleiding C++ professional aan de volgende competenties en vaardigheden: generic, procedural en object oriented programming, werken met types, declaraties, pointers, arrays, structures, statements, C++ classes, C++ inheritance, C++ templates en C++ iterators en compileren met een C++ compiler.
Tijdens de training C++ professional ga je aan de slag met het maken van een C++ applicatie en leer je diverse functies van het C++ programmeren.

Gerelateerd

Opleiding C++ professional: Modulen

In kort tijdsbestek word je C++ professional. Naast de wekelijkse lessen werk je desgewenst aan een praktijkcase. Hieronder vind je de onderwerpen die worden behandeld tijdens de opleiding.

Onderwerpen

 • Fundamentals programmeren in C++
 • Variabelen, Typen en declaraties, Pointers, arrays en structures, Expressies en statements
 • Object georiënteerd programmeren
 • Objecten en Classes
 • Classes: static, friends, iterators
 • References (ook Lvalue als Rvalue)
 • Namespaces
 • Inheritance, Polymorphism en Multiple Inheritance
 • Dynamic Memory Allocation
 • Copy/Move Constructor
 • Assignment Operator
 • Overloading
 • New en Deleted functions
 • Virtual Functions
 • V-tables
 • Dynamic Binding
 • Templates
 • Standard Template Library
 • De standaard bibliotheek
  • Standaardcontainers
  • Algoritmen en functieobjecten
  • I/O
  • Iterators
  • Allocators e.a.
 • Exception Handling
 • De numerieke bibliotheek
 • Lambda functies en expressies
 • Smart Pointers
 • Advanced classes
 • Compileren

Praktijkcase

Het ontwikkelen van jouw C++ applicatie loopt als een centrale praktijkcase door de opleiding. Natuurlijk ontwikkel jij ook een eindproduct. In overleg met onze docenten bepaal jij zelf wat voor applicatie je ontwikkelt. Jij kunt een praktijkopdracht uitvoeren voor een bestaande klant of aan een eigen project werken.

Alternatief

Heb je al kennis van C++ of wil je een cursus volgen waar er met een andere object oriented programmeertaal wordt gewerkt? Dan kan je kiezen voor een opleiding C# Professional of een opleiding Java Professional! Tijdens de opleiding C# leer je software ontwikkelen op het .Net-platform met deze object georiënteerde taal. En tijdens de opleiding Java leer je programmeren in deze populaire en zeer gewilde taal.

Opleiding C++ professional: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Opleiding C++ professional verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Doelgroep

Deze opleiding is bestemd voor degenen die programma's in C++ willen schrijven.

Voorkennis

Specifieke voorkennis is niet noodzakelijk. De aard van de opleiding is technisch en het tempo ligt hoog.

Literatuur

Eduvision maakt altijd gebruik van de laatste inzichten op het gebied van C++. De meeste literatuur die we in deze opleiding gebruiken komt bijna vers van de pers.

Discussieer mee!

Bent u op zoek naar een plek waar u vakinhoudelijke informatie of ervaringen omtrent .Net & C# met medecursisten en professionals kunt delen? Of wilt u zich omringen met mede professionals? Word dan lid van de vakgroep voor .Net/C# professionals van Eduvision en discussieer mee!

C++ ontwikkelingen

C++ zorgt er voor dat complexe applicaties snel kunnen draaien. Dit maakt Cplusplus geschikt voor financiële toepassingen, embedded software en beeldverwerking. Voor de kleinere apps, die vaak eenvoudig worden gemaakt door ontwikkelaars, is het gebruik van C++ niet echt handig. Wanneer je een complexe applicatie wilt maken, die veel performance nodig heeft, zit je met C++ op de juiste plek. Ook gebruik je C++ nog steeds in combinatie met een scripttaal om een applicatie te ontwikkelen en te beheren. C++ is betrouwbaar, heeft een lage energieverbruik en een hoge performance.

Opleiding C++ professional: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed?: Erg duidelijk en goede voorbeelden. Informele sfeer. Gedreven docent. Volledig afgestemt om mijn persoonlijk kunnen.

4.0

Wat vond u goed?: - aanpak lesmethode met gezamelijke opdrachten en huiswerk opdrachten, die de behandelde lesstof in de les toetsen. - Het maken van één software programma die door de leraar elke les wordt aangepast met nieuw geleerde studiemateriaal.
Wat vond u niet goed?: de aantal lessen waren net te weinig om goed alle stof te kunnen behandelen. Ondanks dit is toch alle lesstof behandeld die naar mijn inzicht belangrijk is geweest

4.0

Wat vond u goed?: Leraar gaf goede voorbeelden

4.0

Wat vond u goed?: Ik ben erg tevreden over de manier waarop de docent de training heeft gegeven, ook het gebruikte boek sloot goed aan bij mijn verwachting.

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Opleiding C++ professional gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Opleiding C++ professional en de behandelde modulen, bijvoorbeeld object oriented programming, typen, declaraties, C++ pointers, C++ arrays, C++ structures, statements en inheritance Als C++ programmeur kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige C++ developers!

Opleiding C++ professional: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.


Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Opleiding C++ professional wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een C++ developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in diverse C++ functies, zoals iterators, compileren, templates, inheritance, classes en object en zal jullie opleiden tot een C++ programmeur. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Opleiding C++ professional op maat aan bij ons op locatie.

Opleiding C++ professional: Tarieven

Tarief

De Opleiding C++ professional kost €3399,- (€4112,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van compileren en object georiënteerd programmeren met classes, typen, declaraties, pointers, enzovoorts. Tijdens de Opleiding C++ professional leer je werken met Cplusplus en zul je een C++ applicatie ontwikkelen. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel Cplusplus programmeur noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Er is veel vraag naar software developers en programmeurs. Het gebruik van grote, complexe applicaties wordt steeds populairder, maar deze moeten wel snel draaien. Dus de performance is erg belangrijk. C++ is een van de belangrijkste, maar wel een ingewikkelde, programmeertalen. Wanneer je de programmeertaal Cplusplus onder de knie hebt, kun je wel de belangrijkere en moeilijkere applicaties ontwikkelen.

Opleiding C++ professional: Virtuele training

De Opleiding C++ professional online

Wil je de Opleiding C++ professional online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Opleiding C++ professional speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Opleiding C++ professional!

C++ is een krachtige programmeertaal die uitermate geschikt is voor gebruik in een technische omgeving. C++ wordt op vele plaatsen gebruikt: in games, op mobiele telefoons en in besturingssystemen. Tijdens de Opleiding C++ professional word jij opgeleid tot C++ programmeur. Eduvision biedt jou graag een zeer complete, actuele Opleiding C++ professional aan.

Opleiding C++ professional: Inleiding

Welkom bij de Opleiding C++ professional

C++ is een krachtige programmeertaal die uitermate geschikt is voor gebruik in een technische omgeving. C++ wordt op vele plaatsen gebruikt: in games, op mobiele telefoons en in besturingssystemen. Tijdens de Opleiding C++ professional word jij opgeleid tot C++ programmeur. Eduvision biedt jou graag een zeer complete, actuele Opleiding C++ professional aan.

Praktijkopdrachten

In de opleiding wordt veelvuldig gebruik gemaakt van praktijkopdrachten. De examenopdracht bestaat uit het ontwikkelen van een C++ applicatie. Tijdens de examenfase wordt het project afgerond. Daarnaast ontvangt elke geslaagde cursist een examencertificaat.

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen werkt Eduvision uitsluitend met docenten die van C++ programmeren hun werk hebben gemaakt. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar een C++ programmeur tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens de opleiding de persoonlijke coach van onze cursisten.

Competenties en vaardigheden

Om een goede C++ programmeur te worden, werk je tijdens de Opleiding C++ professional aan de volgende competenties en vaardigheden: generic, procedural en object oriented programming, werken met types, declaraties, pointers, arrays, structures, statements, C++ classes, C++ inheritance, C++ templates en C++ iterators en compileren met een C++ compiler.
Tijdens de training C++ professional ga je aan de slag met het maken van een C++ applicatie en leer je diverse functies van het C++ programmeren.

Gerelateerd

Opleiding C++ professional: Modulen

In kort tijdsbestek word je C++ professional. Naast de wekelijkse lessen werk je desgewenst aan een praktijkcase. Hieronder vind je de onderwerpen die worden behandeld tijdens de opleiding.

Onderwerpen

 • Fundamentals programmeren in C++
 • Variabelen, Typen en declaraties, Pointers, arrays en structures, Expressies en statements
 • Object georiënteerd programmeren
 • Objecten en Classes
 • Classes: static, friends, iterators
 • References (ook Lvalue als Rvalue)
 • Namespaces
 • Inheritance, Polymorphism en Multiple Inheritance
 • Dynamic Memory Allocation
 • Copy/Move Constructor
 • Assignment Operator
 • Overloading
 • New en Deleted functions
 • Virtual Functions
 • V-tables
 • Dynamic Binding
 • Templates
 • Standard Template Library
 • De standaard bibliotheek
  • Standaardcontainers
  • Algoritmen en functieobjecten
  • I/O
  • Iterators
  • Allocators e.a.
 • Exception Handling
 • De numerieke bibliotheek
 • Lambda functies en expressies
 • Smart Pointers
 • Advanced classes
 • Compileren

Praktijkcase

Het ontwikkelen van jouw C++ applicatie loopt als een centrale praktijkcase door de opleiding. Natuurlijk ontwikkel jij ook een eindproduct. In overleg met onze docenten bepaal jij zelf wat voor applicatie je ontwikkelt. Jij kunt een praktijkopdracht uitvoeren voor een bestaande klant of aan een eigen project werken.

Alternatief

Heb je al kennis van C++ of wil je een cursus volgen waar er met een andere object oriented programmeertaal wordt gewerkt? Dan kan je kiezen voor een opleiding C# Professional of een opleiding Java Professional! Tijdens de opleiding C# leer je software ontwikkelen op het .Net-platform met deze object georiënteerde taal. En tijdens de opleiding Java leer je programmeren in deze populaire en zeer gewilde taal.

Opleiding C++ professional: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed?: Erg duidelijk en goede voorbeelden. Informele sfeer. Gedreven docent. Volledig afgestemt om mijn persoonlijk kunnen.

4.0

Wat vond u goed?: - aanpak lesmethode met gezamelijke opdrachten en huiswerk opdrachten, die de behandelde lesstof in de les toetsen. - Het maken van één software programma die door de leraar elke les wordt aangepast met nieuw geleerde studiemateriaal.
Wat vond u niet goed?: de aantal lessen waren net te weinig om goed alle stof te kunnen behandelen. Ondanks dit is toch alle lesstof behandeld die naar mijn inzicht belangrijk is geweest

4.0

Wat vond u goed?: Leraar gaf goede voorbeelden

4.0

Wat vond u goed?: Ik ben erg tevreden over de manier waarop de docent de training heeft gegeven, ook het gebruikte boek sloot goed aan bij mijn verwachting.

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Opleiding C++ professional gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Opleiding C++ professional en de behandelde modulen, bijvoorbeeld object oriented programming, typen, declaraties, C++ pointers, C++ arrays, C++ structures, statements en inheritance Als C++ programmeur kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige C++ developers!

Opleiding C++ professional: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.


Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Opleiding C++ professional wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een C++ developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in diverse C++ functies, zoals iterators, compileren, templates, inheritance, classes en object en zal jullie opleiden tot een C++ programmeur. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Opleiding C++ professional op maat aan bij ons op locatie.

Opleiding C++ professional: Tarieven

Tarief

De Opleiding C++ professional kost €3399,- (€4112,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van compileren en object georiënteerd programmeren met classes, typen, declaraties, pointers, enzovoorts. Tijdens de Opleiding C++ professional leer je werken met Cplusplus en zul je een C++ applicatie ontwikkelen. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel Cplusplus programmeur noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Er is veel vraag naar software developers en programmeurs. Het gebruik van grote, complexe applicaties wordt steeds populairder, maar deze moeten wel snel draaien. Dus de performance is erg belangrijk. C++ is een van de belangrijkste, maar wel een ingewikkelde, programmeertalen. Wanneer je de programmeertaal Cplusplus onder de knie hebt, kun je wel de belangrijkere en moeilijkere applicaties ontwikkelen.

Opleiding C++ professional: Virtuele training

De Opleiding C++ professional online

Wil je de Opleiding C++ professional online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Opleiding C++ professional speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Opleiding C++ professional!

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.